Som en bogjunkie på jagt efter gode tilbud har jeg fundet nogle få måder at få mit (læse)fix billigt på. Der er endda websteder i slutningen af min liste med gratis bøger ?

Gutschein Kopp VerlagFor at finde specifikke bogtitler anbefaler jeg:

#1 Willhaben

Forskellige måder at få bøger billigt på © iStockphoto.com /MEINPLAN.at.

Giv bøger billigt væk.

Som med næsten alt andet er willhaben min første indgang. Mange mennesker ønsker at skabe plads i hjemmet. Det er stadig vigtigt: vask dine hænder. Sælgerne er alle meget imødekommende, og man kan f.eks. aftale, at pengene skal lægges i postkassen og varerne stilles uden for døren. Det er også ideelt til at bladre i, da nogle tilbyder hele deres lager af bøger for 1 € stykket. Giv bøger billigt væk. Eventuelt desinficere bogen. På trods af karantænen har jeg allerede været i stand til at foretage et par kontaktløse køb via Willhaben.

De fleste bøger koster kun omkring 2-3 €.

#2 BrugsforhandlerRebuy

er en af mine absolutte yndlingsapps.

Medimops er en anden brugt forhandler, som jeg ikke har så meget erfaring med, men i modsætning til Rebuy tilbyder de gratis forsendelse på varer over 10 €. køb og salg. Ved salg er forsendelsen gratis fra 10 €, ved køb skal du altid betale ca.

– Der er ofte gode tilbud hos tredjepartssælgere på Amazon. Da vi alligevel bare sidder derhjemme i øjeblikket, kan det også betale sig at købe stort ind som dette. Betal 5€ for forsendelse. Men der er et stort udvalg. For at komme til tredjepartsudvalget skal du åbne den vare, du ønsker, og klikke på “brugt fra X,XX€”.

Der finder jeg nogle gange bøger til under 1 €. Her skal du lægge 2-3€ forsendelsesomkostninger til, men samlet set er det stadig billigere end bogens nypris på 10-15€. 10 bøger, før jeg bestiller. De fleste bøger koster kun omkring 2-3 €. Men der er et stort udvalg. De fleste bøger koster kun omkring 2-3 €. For at det skal kunne betale sig at betale forsendelsesomkostningerne, samler jeg ca. 10 bøger i indkøbskurven. Her kan du købe bøger, dvd’er og lignende.


#3 Studiebøger på FacebookSkripter

, læsere og lærebøger sælges ofte i Facebook-grupper og på studiesider. Hvis jeg leder efter et bestemt værk, Kopp-verlag.de 7€ Gutschein kostenlos Kopp Verlag besøge dette link bruger jeg gruppernes søgefunktion og indtaster blot bogens titel. Derefter sætter jeg filterindstillingen Sortere til “Seneste” til venstre og ser, om der er noget, der passer.

Hvis der er for mange indlæg om kurset, hjælper det at tilføje “manuskript”, “bog” eller “sælge” til søgeordet. Igen kan du måske aftale en overdragelse uden kontakt med de andre elever, eller du kan mødes med mundbeskytter og desinficere dine hænder eller bogen.

Finde biblioteker

#4 Biblioteker

Biblioteker © iStockphoto.com /MEINPLAN.at.

kopp-verlagI øjeblikket er bibliotekerne lukket på grund af Corona-pandemien. Men når det er overstået, er de perfekte til at få læsestof til en god pris. Her er en liste over biblioteker i Wien:

Biblioteker Wien

Hos Vienna Library Association kan du finde stort set alt, hvad en bogorm kan ønske sig, lige fra lærebøger til letlæsning. Hovedbiblioteket ligger på Urban Loritz-Platz. Den har mange filialer, som findes i hele Wien. For elever og studerende under 24 år koster det endda kun 9 €. Et normalt årskort koster 31 EUR.

Universitetsbiblioteker

Studerende kan naturligvis låne bøger fra universitetsbibliotekerne. Følgende biblioteker er referencebiblioteker. Du kan læse bøgerne på stedet, men du kan ikke tage dem med hjem.

Nationalbibliotek

Som et akademisk bibliotek er det mere egnet til studerende og forskere, men alle borgere med en tørst efter viden er også velkomne. Det ligger på Heldenplatz. Et årligt bibliotekskort koster 30€.

Bibliotek i rådhuset

Der findes også et videnskabeligt bibliotek i rådhuset. Brugen er gratis. Den fokuserer på Wiens kultur og historie.

MAK læsesal

I MAK-museets læsesal på Stubenring 5 i det første distrikt er der plads til at bladre i mange bøger om kunst. Også her er det gratis at benytte læsesalen.

Hvis du ikke leder efter et bestemt værk, men bare vil kigge lidt rundt, kan jeg anbefale følgende steder:

#1 Gode tilbud hos boghandlere

Bog loppemarkeder © iStockphoto.com /MEINPLAN.at.

Boghandlere som Kopp-Verlag, Jokers eller Thalia har restpartier, udsalg eller lagersalg, hvor du kan finde bøger til få euro.

#2 BogloppemarkederSelv om

der ikke er nogen loppemarkeder i øjeblikket, vil der, når vores sociale liv vender tilbage til det normale, være masser af muligheder for at rode rundt efter passende læsning. Du kan derefter finde datoer for loppemarkeder i Wien på flohmarkt.at.

#3 Books4LifeDen

sociale genbrugsboghandel Books4Life tilbyder ikke kun billig læsning, men støtter også sociale projekter som Amnesty International eller Gruft med salget af bøger. Butikken ligger i Skodagasse 17 i det ottende distrikt.

#4 Åbne bogkasser

Åben bogreol © Angelika /MEINPLAN.at.

Mine absolutte favoritter blandt læsestofkilderne er de åbne bogkasser. Her kan du medbringe gamle bøger, som du ikke længere har brug for, og tage nogle med, som du kan lide – gratis! Du kan ikke kun få bøger gratis, men du kan også give dine gamle bøger et meningsfuldt hjem.

BEMÆRK: På grund af den aktuelle Corona-pandemi bør du sørge for passende hygiejne, når du besøger sådanne bogkasser. Desinficer om nødvendigt bøgerne med en desinficerende spray. Du må ikke tage dig i ansigtet, når du har rørt bøgerne eller reolen. Desinficer dine hænder straks efter at have surfet.

Her er en liste over bogkasser i Østrig og dermed også mange steder i Wien.

– 1020 – Laufbergergasse 12 – Magdas-vekselboksen foran Hotel Magdas

– 1020 – Kleine Pfarrgasse / krydsning af Große Sperlgasse på Cafe Sperlhof

– 1040 – Donaukanalen Brigittenauer Lände nær Friedensbrücke

– 1070 – Stiftgasse 8 – Amerlingenhaus i gården

– Korneuburg togstation – der er en telefonboks med bøger foran Park & Ride.





Åben bogreol i Karmeliterviertel. ?❤ Findes i den lille Pfarrgasse ved Café Sperlhof. #loveleopoldstadt #1020wien #wien2 #leopoldstadt #openlibrary #streetsofvienna #streetlibrary #wienzufuss #wienzufus #wienzufussphotoblog #literaturelove #booksinvienna #bookshelf. #publicspace #wienlove #wienmalanders #wienstagram #viennalove #welovevienna #bookworms #openbookshelf #karmeliterviertel #pfarrgasse #stadtwien #bzwienerbezirkszeitung

Et opslag delt af Love Leopoldstadt (@loveleopoldstadt) den 3. nov. 2019 kl. 12:51 PDT

På Wiens lossepladser er der også åbne bogreoler i form af ombyggede telefonbokse. Her er det dog reguleret, hvordan bøgerne skal fjernes: Det er ikke tilladt at tage bøger frit, men kun at bytte en bog til en anden. Desuden er hver udveksling begrænset til højst fem bøger.

I øjeblikket er møgstederne lukket, men efter pandemien vil du kunne finde bogkasser på følgende møgsteder.

– 2. distrikt: Dresdner Straße 119

– 3. distrikt: Grasbergergasse 1-3

– 10. distrikt: Sonnleithnergasse 30

– 11. distrikt: Johann-Petrak-Gasse 1

– 12. distrikt: Wundtgasse/Jägerhausgasse

– 14. distrikt: Wientalstraße 51

– 16. distrikt: Kendlerstraße 38b

– 17. distrikt: Richthausenstraße 2

– 19. distrikt: Grinzinger Straße 151

– 21. distrikt: Fultonstraße 10 & Nikolsburgergasse 12

– 22. distrikt: Percostraße 4, Mühlwasserstraße 2 & Breitenleer Straße 268

– 23.